Såhär går det till när jag är i farten och thaigrytan ska göras.
Först lär man ha kött, helt kyckling. Tinad såklart, sen klipper/skär man den i småbitar, fräser på det, och har på kryddor, ska helst vara färska varor, men det blir för det mesta kryddor, som salt, grillkrydda, paprikakrydda, vitlökskrydda, och en kycklingbuljong bit. När det fräst, så har man i lite vatten så det får koka, och när vattnet kokat bort häller man i kokos mjölk, sambal oleke, rödkurry och en halv citrongräs. Tror det var allt, helst av allt ska det ju vara färska råvarer, som sagt, men för att allt ska gå lite fortare är man slä och har i kryddorna istället. och till det där, ska man ha lite äggnudlar och helst lite stekta champingjoner och minimajs, mumms ;) Sjukt jävla gött!
Här är det en bild på min söta pojk som gärna står framför spisen och gör en superduper god mat.
puss på dig snygging!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar