fredag 16 september 2011

16 september - Håkis fika och skit snack

glömde lägga ut detta förut så gör det nu. Var egentligen vid tolv tiden. men som vanligt har man så mycket på så man glömmer nästan bort att torka sig efter man skitit, nej da inte så farligt, men snudd på, men ja, här kommer det.

Hej!
Fredag idag och solen skiner och det är sisådär tio grader ute bara, och gissa hur mycket jag bara älskar det här vädret. Ska snart till Håkanssons med Marie får lite fika och skitsnack, hur bra som helst. Först ska jag ta ett snack med djursjukhuset i Falun för att försöka få ut vad det är för fel på min stackars kanin som har diaré, kan bero på att han fått för mycket klöver, men vet inte, bäst att va på den säkra sidan. Han är ju hur pigg som helst, så skulle va konstigt om han skulle va sjuk, men som sagt bäst att va på den säkra sidan. 
och 

Idag har vi levt som förr i tiden, har inte haft nå vatten, så vi har haft vatten i flaskor idag, men nu är vattnet påväg tillbaka, och tuur är väl de. Blir ju handikappad utan vatten. Usch, tänk dom som inte har vatten, och dom som får tvätta sig i lort vatten, nej usch, stackare..

___________________________________________________

Tio timmar senare.
Hon från djursjukhuset sa att kaninen skulle få bara hy och vatten i ett par dagar, så vi gör väl så då. stackarn. jaja, det är för hans eget bästa, men mitt eget fel. Har gett han för mycket klöver :/
Har hunnit med en fika på håkis med marie och sanna, som vanligt trevligt.
HAr skjutsat hem sanna tidigare ikväll. jag och gubbis har sett på idol, men nu tar vi ett kort spel och dricker lite gott. :) hörs imorgon.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar